RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Omakotitalo | 4h + k + viherh + khh + s + 2 wc + at

Lapinkyläntie 507 b, Lapinkylä, Kirkkonummi

Hinta

285 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1986

Jos olet aina unelmoinut omasta punaisesta talosta, suurella tontilla, maaseudun rauhassa tässä on mahdollisuutesi. Kirkkonummen Lapinkylässä vehreän luonnon keskellä sijaitseva alun perin 1940-luvulla rakennettu talo tarjoaa ihanteelliset puitteet perhe-elämälle. Taloa on laajennettu 1980-1990 luvun taitteessa, sisältäen neljä huonetta, keittiön, viherhuoneen, kodinhoitohuoneen, saunan sekä kaksi wc:tä. Tilaa ja toimivuutta jokapäiväiseen elämään on runsaasti. Perheen kasvaessa viherhuoneesta on helppo erottaa vielä neljäs makuuhuone. Kodin sydän on suuri keittiö, jonne lämpöä luo suuri leivinuuni / puuhella yhdistelmä. Työ- ja säilytystilaa on runsaasti. Keittiöön mahtuu suurikin ruokapöytä, jonka ääressä on mukava vaihtaa päivän kuulumiset. Makuuhuoneet ovat talon yläkerrassa, tarjoten rauhalliset yöunet ja mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan. Kaksi ilmalämpöpumppua säästävät energiaa, pitäen samalla kodin viileänä kesäisin. Suurella katetulla terassilla on mukava viettää aikaa ystävien seurassa nauttien hämärtyvästä kesäillasta ja luonnon äänistä. Kellarissa on lämmin autotalli, joka muuntuu vaikkapa pieneksi harrasteverstaaksi. Lähes 6000 m2 suuruisella tontilla on tilaa leikeille. Vanha navettarakennus tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Maakellarissa säilyvät niin omalla maalla kasvatetut perunat kuin metsän marjatkin. Pienessä lammessa voi nähdä sorsapariskunnan. Tätä taloa on hoidettu rakkaudella, huolehtien samalla sen perinteisen ilmeen säilymisestä. Tämän ikäisessä talossa on aina päivitettävää ja korjattavaa, mutta mitään akuuttia korjaustarvetta ei ole. Uusi omistaja voi tehdä niitä oman aikataulunsa mukaan vuosien varrella. Koti odottaa uutta perhettä, joka arvostaa tilaa, rauhaa ja luonnonläheistä sijaintia, mutta ei halua tinkiä arjen sujuvuudesta ja mukavuudesta. Tätä kohdetta hoitaa Keijo Bragge, RE/MAX Aitio I KTB Kodit Oy, y-tunnus 2793838-1.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354080
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + viherh + khh + s + 2 wc + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alassa ei ole huomioitu kellarissa sijaitsevia autotallia eikä varastotilaa, eikä erillisen ulkorakennuksen pinta-alaa.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
Viimeistään kahden kuukauden kuluttua kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

285 000,00 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

343,71 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

66,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistöllä asuu kaksi henkilöä. Veden ja sähkön kulutus vaihtelee asukasmäärän ja kulutustottumusten mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Viherhuone, lattia parkettia, seinät puupaneelia. Jaettavissa erilliseksi makuuhuoneeksi (vaatii ulkoseinän lisäeristämistä). Kellarissa autotalli / työtila, jonne kulku ulkokautta. Kellarin lattia betonia, seinät harkkoa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut, lasten pihakeinu, trampoliini, leikkimökki, autotallin kaapisto, kompostori, viherhuoneen valaisimet, led-paneelit.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Suuri katettu terassi sisäänkäynnin yhteydessä talon eteläisellä seinustalla. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Hiiriä ja ampiaisia toisinaan rakennuksessa.
Tehdyt remontit
n. 2000: julkisivujen maalaus, vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen, kylpyhuoneen ja saunatilojen laatoitus ja lattialämmitys, wc:n kalusteet ja lattia uusittu, 2010: katon pinnoitus. 2020: väliseinien ja puupaneelikattojen maalaus, ulkorappusten uusiminen, piipunhatun uusiminen. 2022: ilmalämpöpumpun huolto. Lisäksi säännöllistä normaalia kunnostus- ja ylläpitohuoltoa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kellarin lattian ja seinän rajassa toisinaan keväisin kosteutta. Kovalla ja tuulisella pakkassäällä tuntuu vetoa jossain nurkissa. Suihkun vesiputki voi jäätyä kovalla pakkasella, jos käyttö on vähäistä. Yläkerran yksi ikkuna huurtuu toisinaan.
Kuntotarkastus
Tehty 03.03.2024
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.03.2034
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: suora sähkölämmitys + 2 kpl ilmalämpöpumppuja (hankittu 2010). Kokonaissähkön kulutus: 18531 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka
Tulisija
Puuhella / leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Liitetty Lapinkylän vesiosuuskunnan vesijohtoverkkoon. Veden laatu ja riittävyys: Lisäksi pihassa erillinen kaivo, jonka vettä voi käyttää esim. piha-alueiden kasteluun.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät. Sähköliittymä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi (pakastin kodinhoitohuoneessa), liesi (uusittu 2022), puuliesi /leivinuuni, liesituuletin, astianpesukone. Hana uusittu 2024. Työtaso laminaattia. Seinät maalattu/puupaneeli, välitila laattaa. Lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone- ja saunatilat remontoitu noin vuonna 2000. Kylpyhuoneen yhteydessä erillinen wc. Varustus: peili, suihku, pesuallas, suihkunurkka, wc-istuin erillisessä tilassa. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: peili, allaskaappi, wc-istuin. Seinät kaakeli / puupaneeli, lattia laattaa. Toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Puukiuas, lattia laattaa, seinät puupaneelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattiat laattaa, seinät puupaneelia, pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia, seinät tapetti / maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Lattiat laminaattia. Päämakuuhuoneen seinät tapetoitu, kahden muun puupaneelia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Liukuovikaapisto kodinhoitohuoneessa, käyttöullakko, varastotilaa kellarissa, ja kylmä varastorakennus (entinen navetta). Maakellari.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, laajennusosan osalta pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-454-5-30
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 738 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti on kahdessa tasossa. Itse talo sijaitsee yläpihalla. Alapihan puolella vanha navettarakennus, joka toimii varastorakennuksena.
Rakennusoikeuden pinta-ala
573.8 m²
Tehokkuusluku
0.1
Rasitteet
Kiinnitykset: 0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Myytävällä kiinteistöllä on tieoikeus kiinteistön 257-454-5-75 kautta. Myytävää kiinteistöä rasittaa tieoikeus kiinteistön 257-454-6-2 hyväksi.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuslupa edellyttää suunnittelutarveratkaisua.
Kaavoitustiedot
Lapinkylän osayleiskaava, jossa alue on merkitty erillispientalojen alueeksi. Rakennusoikeus on enintään tehokkuusluvun 0,1 mukainen. Rakennuspaikalle saa yksiasuntoisen pientalon lisäksi rakentaa siihen liittyviä talous- ja varastotiloja, sekä ympäristöhäiriöitä tuottamattomia työtiloja pääasiassa rakennuspaikan omistajan tai haltijan pienyritystoimintaa varten. Muilta osin noudatetaan rakennusjärjestyksen määräyksiä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Lapinkylän kyläkauppa 1,7 km, K-Supermarket Veikkola 5,1 km, S-Market Veikkola 5,2 km, Veikkolan terveysasema 5,4 km, Veikkolan kirjasto 5,9 km.
Koulut: Vuorenmäen koulu (Veikkola) 5,4 km,

Liikenneyhteydet
Rajontien pysäkki (linja 907) 150 m, Kehä III 8,7 km.
Pihan kuvaus
Suuri tontti, joka valtaosaltaan nurmikkoa.
Tiedustelut
Keijo Bragge, 050 414 0000, keijo.bragge@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Lapinkylä, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Bragge

LKV, PVS, NHS, Kaupanvahvistaja, Myyntipäällikkö

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV
RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11,
02230 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.