Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 5h, k, 2x kph, las.p

Aallonhuippu 8, Kivenlahti, Espoo

Hinta

329 000 €

Koko

137 m²

Vuosi

1973

Elämää Aallonharjalla! Tarjolla juuri putkiremontoitu ihana ja todella viihtyisä perheasunto merinäkymillä Kivenlahdessa Etsitkö hyvää kotia merellisestä Espoosta hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilta ja kauniin näkymin? Tämä modernisti remontoitu läpitalon huoneisto neljällä makuuhuoneella, jossa on iso lasitettu parveke, on juuri sellainen. Isossa keittiössä paljon tilaa kokkailuun ja yhdessäoloon: tilavat kaapistot, suuret kodinkoneet ja kuuden hengen saareke antavat loistavat edellytykset toimivaan elämään isommallekin perheelle. Asunnon sijainti ylimmässä kerroksessa, korkean kallion päällä tekee näkymät huikaiseviksi. Olohuone ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden, johon yhdistyy myös tilava eteisaula sekä näkymä aamuauringon puolelle päämakuuhuoneen lasiovien kautta. Huoneiston pohja on selkeä ja toimiva, ja kahden huoneisto-ovensa ansiosta myös muuntelukelpoinen tilanjaon suhteen. Kylpyhuoneita on kaksi, ja ne ovat juuri kuoriutuneet taloyhtiön putkiremontista. Tämän asunnon osalta putkiremontti on saatu päätökseen ja lopuissakin asunnoissa remontin pitäisi valmistua heinäkuuhun 2024 mennessä. Yhtiön uima-allasosasto valmistuu näillä näkymin remontista elokuun lopulla. Putkiremontin kustannukset tullaan jyvittämään asunnolle myöhemmin. Tätä kivaa merellistä aluetta lähellä luontoa eivät ehkä kaikki ole vielä löytäneet, mutta kun tänne muuttaa, tänne haluaa jäädä. Palvelut ja mm. Espoonlahden kauppakeskus Lippulaiva ovat lähellä. Lähimpään ruokakauppaan K-Marketiin sekä Kivenlahden metroasemalle on kävelymatka. Omalla autolla liikkuvalle tarjolla on nopea ja vaivaton pääsy Länsiväylälle, josta olet helposti vajaassa puolessa tunnissa Helsingin keskustassa. Espoon Rantaraitti lähtee aivan vierestä tarjoten verrattomat mahdollisuudet ulkoiluun vehreän luonnon parissa, hienoissa merimaisemissa. Kesällä voit valita lähiympäristön kolmesta uimarannasta: Kivenlahden uimaranta, jossa myös avantouintimahdollisuus, Meritornin juuressa pieni uimaranta sekä Laurinlahden uimaranta, jonne kävelee mukavasti rantakallioiden ulkoilureittiä pitkin. Kivenlahden venesatamasta kulkee saaristovene. Kiinnostuitko? Haluatko nähdä ja kuulla lisää? Ole yhteydessä, niin sovitaan näytöstä. Esittelen sinulle tätä ihanaa kotia mielelläni yksityisesti yleisesittelyiden lisäksi. TÄMÄN KOHTEEN MYY Susanna Arnall LKV LVV | 0400-884448 | susanna@bo.fi Service also in English. www.susannaarnall.fi www.facebook.com/susannaarnalllkv/ IG: @susannaarnall Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 13:45 - 14:30

Lämpimästi tervetuloa ensiesittelyyn ihastumaan tähän upeaan kotiin!

Esittelijänä Susanna Arnall
p. 0400 884448

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20445462
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2x kph, las.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
137 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

2 401,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

630,20 € / kk

Erityisvastike

274,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

904,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Korjausvastike 31.12.2024 saakka 274 e/kk (linjasaneerauksen pääomavastikkeen periminen aloitetaan 1.1.2025, jolloin korjausvastikkeen periminen lopetetaan).

Muut maksut

Autopaikkamaksu

17,00 € / kk

Saunamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.  Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Asuntoon rappukäytävästä kaksi sisäänkäyntiä: toinen pääeteiseen ja toinen sivueteiseen. Molemmissa eteisissä runsaasti kaapistoja. Sivueteisestä on käynti kahteen makuuhuoneeseen sekä pienempään kylpytilaan. Sivusiipi toimii myös oman sisäänkäyntinsä ansiosta erinomaisesti vaikkapa nuorisosiipenä tai yritystoimintaan. Ulko-ovissa sama lukitus, mutta erillinen turvalukitus. Parvekkeelle kaksi käyntiä, lasitettu (Lumon) huollettu hiljattain, takuuta 3 vuotta jäljellä. Kellarikomero, kylmäkomero, rengasvarasto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pesukone, lasiliukuovet Mirror Line sekä pimennysverhot liukuovien eteen, pimennysverhot huoneissa, osa valaisimista (spottivaloja).
Kauppaan ei kuulu: Muu irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Linjasaneeraus valmistuu koko taloyhtiössä 9.8.2024.
Tehdyt remontit
Parvekelasien kunnostus ja huolto, lasiliukuovien ja pimennysverhojen asennus, pintamateriaalien ehostusta kuten maalaustöitä ja tapetointia yleisissä tiloissa sekä linjasaneeraus vuonna 2024. Linjasaneerauksessa lisätty säilytystilaa kylpyhuoneisiin, lisätty lattialämmitykset molempiin kylpytiloihin sekä lisätty suihkuseinät.
Asunnossa on valmistunut linjasaneerauksen huoneistoa koskeva osuus 19.4.2024. Linjasaneerauksessa uusittiin lisäksi sähkönsyöttö sekä kaapeli- ja datapistokkeet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Tilavat kaapistot, suuret kodinkoneet ja kuuden hengen saareke. Kaapistojen värityksenä valkoinen/tammi. Keittiö on täysin remontoitu ja tyylillä uudistettu vuonna 2013, ja se on edelleen erinomaisessa kunnossa. Keittiöön on linjasaneerauksen yhteydessä 2024 vaihdettu allashana, sähkökaapeli induktioliedelle sekä lisätty pistorasioita allaskaappiin. Keittiön alkuperä Kvik, kodinkoneet rosteriset / integroidut Siemens. Varustus: jääkaappi, pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Työtasot laminaatti ja metalli. Lattia laattaa ja seinät maalattu / tapetti. Keittiöön paistaa ilta-aurinko ja siitä aukeaa näkymä merelle. Ikkunoissa sälekaihtimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa on ikkunallinen kylpyhuone, joka on täysin remontoitu 2024 linjasaneerauksen yhteydessä. Kylpyhuoneen yleisilme on neutraali: valkoiset seinäkaakelit, tumma laavanvärinen lattialaatta, tammiset kalusteet. Tilava 100 cm leveä allaskaappi ja lisäksi pystymallinen pyykkikaappi antavat runsaasti säilytystilaa. Taustavalollinen valopeili luo tilaan muunneltavan valaistuksen. Kylpyhuoneessa on suihkuseinällinen suihkunurkkaus, wc-istuin, lattialämmitys sekä pyyhekuivausteline. Kylpyhuoneessa on paikka pesutornille. Pyykinpesukone voidaan sisällyttää kauppaan.
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on linjasaneerauksessa täysin remontoitu pienempi kylpyhuone/erillinen wc. Kylpytilassa suihku taittuvilla suihkuseinillä, valkoiset 50 cm leveät allaskaappi sekä peilikaappi, wc-istuin sekä lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä kaksi saunaa, joista toinen on E-rapun alakerrassa ja toinen B-rapun kellarissa. B-rapun saunan yhteydessä tilava uima-allasosasto, joka remontoidaan täysin linjasaneerauksessa. Saneeraus valmistuu 9.8.2024. Uima-altaaseen ja saunaan on kaksi kertaa viikossa ilmainen vuoro taloyhtiön asukkaille (ke ja su). Lisäksi mahdollista varata oma saunavuoro kerran viikossa (hinta 12 e /kk).
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tilava, yleisilmeeltään vaalea avara tila, josta näkymät kahteen ilmansuuntaan. Olohuone avautuu merelle päin ja puistoon sekä asutuksen ylitse Kirkkonummen suuntaan. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Ikkunoissa sälekaihtimet. Olohuoneessa tele- ja kaapelipistoke. Lattiat valkoista lankkulaminaattia, seinät vaaleat, maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista yksi on erityisen suuri. Päämakuuhuone on yhdistetty yhdeksi suureksi huoneeksi kahdesta erillisestä huoneesta. Päämakuuhuone muodostaa olohuoneen kanssa toimivan master bedroom + kirjasto / työtila -yhdistelmän. Päämakuuhuone rajautuu olohuoneesta ja eteisaulasta lasiliukuovien avulla. Liukuovien lisäksi tilaa rajaa lattiasta kattoon ulottuvat vaaleat pimennysverhot, jotka rajaavat yksityisyyttä. Verhot kuuluvat kauppaan. Ikkunoissa pimennysverhot. Näkymä taloyhtiön etupihalle, jossa havupuita ja kalliota sekä lasten leikkipaikka. Kolme muuta makuuhuonetta ovat tilavia ja niissä on kaikissa runsaasti säilytystilaa kiinteissä kaapistoissa.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntoon kuuluvat omat kellarikomero/häkkivarasto sekä kylmäkomero, yhteinen rengasvarasto, pyörä- ja ulkoiluvälinevarasto. Asunnossa paljon kaappitilaa (jokaisessa makuuhuoneessa) kunto erinomainen.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Pääkaupunkiseutu Oy / REIM Espoo Isännöitsijä Pirjo Elomaa puh. 09 809 1121
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Jäähdytetty kellari, Uima-allas, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Uima-allas on saunojen 1 ja 2 yhteydessä (A/B-talossa). Allasta voivat käyttää vain oman saunavuoron ja/tai yleisten saunavuorojen käyttäjät. E-portaan kellarikerroksessa olevaa saunaa lämmitetään vain talvikaudella (syyskuu-toukokuu).

Taloyhtiössä on Telian 1 Gbit valokuituyhteys, joka on mahdollista ottaa käyttöön kaikissa asunnoissa. Perusyhteysnopeus huoneistoihin on 10 Mbit, ja sen kustannukset katetaan hoitovastikkeella (= ei peritä erillistä käyttömaksua). Lisänopeutta (max 100 Mbit) voi tilata Telialta huoneistokohtaisesti (maksullinen lisäpalvelu).
Järjestelmän käyttö edellyttää VDSL2+ -modeemia ja asunnon kytkentää palvelun käyttäjäksi. Huoneistojen kytkentätilanne on Telian tiedossa (isännöitsijätoimistossa ei tiedetä, mitkä huoneistot on kytketty). Kytkentä- ja laitetilaukset tehdään Telian asiakaspalvelusta.

Linjasaneerauksen yhteydessä taloyhtiöön tulee kuituverkko.

Taloyhtiössä käytössä ollut antennivastaanottoon perustuva tv-järjestelmä korvattiin Telian kaapeli-tv:llä 1.11.2011 alkaen. Tässä yhteydessä DVB-T -standardin tv-järjestelmä muuttui DVB-C -tyyppiseksi.

Yhtiöjärjestyksestä (2.2.94) poiketen yhtiössä ei ole enää huoneistoselitelmässä mainittua pesulaa. Tila on muutettu ulkoiluvälinevarastoksi.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 30

Tehdyt remontit
2022 Vesikaton kuntoarvio ja paikkakorjaukset, linjasaneerauksen toteutussuunnittelu
2021 Raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, ikkunoiden lukitusten korjaus ja säätö
2020 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu
2019 A-B -talon julkisivun levyverhoilun uusiminen ja muiden rakennusten vaurioituneiden levyjen vaihto tai paikkakorjaus
2018 C-talon huippuimurin uusiminen ja ilmamäärien säätö, parvekeovien ja -ikkunoiden takuukorjaukset, VSS varusteiden uusiminen ja tiiveyskoe, pelastustarkastus ja pelastussunnitelman päivitys
2017 Poistoilmanvaihdon mittaus ja säätö D- ja E-portaiden asunnoissa, Fiksuvesi- vedentarkkailujärjestelmän käyttöönotto, E-portaan saunan puuosien ja oven uusiminen, parvekeseinien, -ikkunoiden ja -ovien takuutarkastus & lämpökuvaus, kellarikerroksen teräsovien huoltomaalaus
2016 Käyttövesiputkistojen kunnon seurantatutkimus, autopaikoitusalueen kunnostus, patteriverkoston kiertovesipumpun uusiminen paine-erosäätyväksi
2015 D ja E huippuimureiden uusiminen, LED-valaistuksen asentaminen porrashuoneisiin ja yhtiön muihin yhteistiloihin, käsipyörien korvaaminen patteritermostaateilla, parvekkeiden ikkunoiden, ovien ja taustaseinien uusiminen, vesikattojen ja kattojen sadevesiviemäreiden kunnon tarkastaminen
2014 Poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö, viemärien ja sadevesiviemärien kansistojen nostaminen maan pinnan tasolle
2013 Julkisivulevyjen kulmaelementtien korjaus, tontilla kulkevien sadevesiviemärien sekä viemärien huuhtelu ja tarkastus
2012 E-talon kylmäkellarin varastokomeroiden puolittaminen (18 kpl) ja A/B-talon kylmäkellarin käyttötarkoituksen muuttaminen (talkootyönä)
2012 Porrashuoneiden ovien ja niihin liittyvien rakenteiden uusiminen sekä koodilukituksen lisääminen
2011 Autopaikoitusalueen asfaltoinnin ja sähköjärjestelmän uusiminen, internet-yhteyden uusiminen ja Soneran kaapeli-tv:n käyttöönotto, pihakalusteiden kunnostaminen
2009 Parvekkeiden kattojen räystäsrakenteiden puuosien uusiminen, putkistojen kuntotutkimus
2007 Uima-allassaunojen ja uima-allashuoneen pintojen saneeraus. Julkisivulevyjen
halkeamien korjaaminen.
2006 E-portaan kuivaushuoneeseen asennettu Esteri-kondenssikuivain. Parvekeovien
käyntikorjaukset tehty asukaskyselyn perusteella.
2004 Yhtiössä on teetetty kaikkien asuntojen kph-tarkastukset. Sisäänkäyntien edustoille
rakennettu betonikiveykset.
2003 Uusittu wc-sulkuventtiilit ja asennettu kiinteistön oma internet-laajakaistaliittymä
2002 Julkisivujen takuukorjaukset ja ruuvikiinnitysten muuttaminen etäämmäksi levyjen
reunoista
2001 Lukitusjärjestelmän ja antennikeskuksen uusiminen, kaukolämpökeskuksen, pumppujen ja ohjausautomatiikkalaitteiden uusiminen
2000 Patteriverkoston venttiilien vaihto ja perussäätö, käyttövesiverkoston venttiilien
uusiminen, poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja ilmamäärien säätö
1999 Väestönsuojien tarkastus ja kunnostaminen
1998 Julkisivujen lisälämpöeristys ja levyverhoilu, ikkunoiden uusiminen
1997 Antenniverkon kunnostus
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023:
- E-portaan kylmäkellarin laitteiston ylläpito tarvittaessa
2023 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu
2023-2024 Linjasaneerauksen toteutus: Putkistojen (käyttövesiputket, viemärit ja sadevesiviemärit) peruskorjaus sisältäen tarvittavat rakennustekniset peruskorjaukset (kph:t, wc:t, keittiöt) sekä sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät
2025-2027 Julkisivulevyjen vaihto
2025-2027 Vesikaton uusiminen
Energialuokka
E (2013), Voimassa 15.11.2026
Tontin koko
4 773 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Espoon kaupunki; kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Aallonharja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Mainingin koulu 500 m, Espoonlahden ja Laurinlahden sekä Saunalahden koulut ja lukiot lähellä.
Palvelut: Kaikki päivittäispalvelut ja harrastusmahdollisuudet lähietäisyydellä. Kivenlahden metroasema ja liikekeskus 600 m, Lippulaivan kauppakeskus 1,4 km, uimaranta ja rantaraitti 350 m. Upeat ulkoilumaastot merenrantoineen ja kallioineen lähellä.
Bussipysäkki 100 m, Kivenlahden asukaspuisto 100 m.
Muut palvelut: Kävelyetäisyydellä kaksi julkista uimarantaa, joista toisessa kaupungin ylläpitämä ilmainen avantouimareiden pukeutumistila (Laurinlahden uimaranta).
Kivenlahteen valmistuu lähivuosina uusi liikekeskus Kivenlahden metroaseman yhteyteen, sekä Laurean kampusalue.
Päiväkodit: Aallonhuipun päiväkoti 150 m.
Liikenneyhteydet
Loistavat bussiyhteydet muualle Espooseen, esim. linjat 149, 510, 542, 544 sekä 146N ja 147N. Kivenlahden metroasema 600 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Parkkipaikka on Aallonhuipun alussa oikealla Kivenlahdenkadulta tullessa.
Autopaikat varataan isännöitsijätoimistosta ja ne jaetaan jonotuslistan mukaisessa järjestyksessä.
Vapaita lämmitystolpallisia paikkoja 3 kpl ja ilman sähköä olevia paikkoja 2 kpl. Jonossa 0 (tilanne 15.4.2024).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arnall Susanna

Partner, Kiinteistönvälittäjä LKV LVV

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.